O nas

Posebnost kozmetičnega salona AM salona so nege obraza in masaže s celostnim pristopom, ki vam poleg same nege svetujemo tudi o pravilni domači negi obraza, o prehranjevalnih navadah, ki se lahko odražajo na koži, pomenu sprostitve ter pozitivne naravnanosti v današnjem času.

 

Z uporabo visoko kvalitetnih organskih kozmetičnih izdelkov, ki so izključno certificiranega naravnega izvora uspešno rešujemo raznovrstna težavna stanja kože. Z redno nego obraza in predpisano domačo nego, rezultat nikakor ne izostane.

BDIH certifikatNatrue certifikatDr. Hauschka

Na željo in povpraševanje strank po negi obraza s certificirano naravno kozmetiko sem se odločila za ponudbo kozmetike dr. Hauschka.

 

Na trgu je zaslediti vse več ponudnikov naravne kozmetike. Med njimi večina upošteva konvencionalna načela in poskuša narediti le bolj zdrave zamenjave za konvencionalne izdelke. Ker sem poleg kozmetičnega strokovnjaka po izobrazbi kemik, lahko na podlagi lastnih znanj in dolgoletnih izkušenj upravičim in zagovarjam kozmetiko in licenčno nego obraza s preparati dr. Hauschka.

 

Zakaj naj bi se stranke odločile za nego s preparati Dr. Hauschka?

  • ker je osveščenost ljudi o škodljivosti spornih sestavin vedno večja,
  • ker je Dr. hauschka kljub velikemu številu ponudnikov naravne kozmetike na trgu še vedno vodilna, certificirana, 100-odstotno naravna kozmetika z navišijim certifikatom BDIH in natru
  • ker je prisotna na trgu že več kot 40 let,
  • ker je proizvedena v tovarni zdravil, tako da ustreza najvišjim farmacevtskim standardom,
  • ker predstavlja holistični pristop,
  • ker obravnava stanja in ne tipov kože.

 

Galerija

 

Mnenja naših strank

 

Certifikati

 

Povezave