Mnenja strank

Urša

Moja izkušnja z nego dr. Hauschka v kozmetičnem salonu AM je odlična. Prijazen, strokoven in individualni pristop me je prepričal, zato se v kozmetični salon AM z veseljem vračam.

 

Marjeta HuškoMarjeta Huško

Že nekaj let sem želela preizkusiti užitke klasične masaže, pa si za to nisem nikoli vzela dovolj časa. Po rojstvu tretjega otroka in prislilni drži v pisarni, pa so bolečine v ramenskem predelu in v križu postajale čedalje bolj moteče. Ker nisem preveč naklonjena zdravilom in podobnim kemičnim pomagalom, sem se odločila za terapevtsko klasično masažo. Že na samem začetku sem vspostavila s svojo maserko zelo dober odnos. Lahko bi rekla, da Alenka »posluša » telo in pod prsti »otipa« njegove odzive. Z njeno masažo sem zelo zadovoljna. To ni samo terapevtska masaža, ampak je tudi masaža, ki razvaja telo. Po njeni masaži se počutim odlično, sproščena in polna energije za naslednje dni. Lahko rečem samo to, da bom še naprej njena stalna stranka.

 

Simona ZrimSimona Zrim

Moje delo me pretežno sili k sedenju. Žal sem tudi gibalne »hobije« nekoliko zanemarila in zgodilo se mi je otekanje nog, zgornji ramenski del telesa je postajal vedno bolj tog in boleč. Ob nujni telesni aktivnosti sem potrebovala še veščo masersko roko. Po klasični masaži telesa in refleksni masaži stopal se mnogo bolje počutim. Z veseljem se vračam. Kljub temu, da se težko prepuščam dotiku drugih ljudi, pa veščim in zelo toplim Alenkinim rokam popolnoma zaupam.

 

Kristina in KarolinaKristina in Karolina

Dolgo časa sem preizkušala razne načine, kako odpraviti akne na obrazu. Alenka je mojo kožo uredila z "čistilno nego obraza". Všeč mi je, ker uporablja certificirano naravno kozmetiko. Vedno ima nasvet zame, kako naj se na naraven način lotim bodisi nege obraza, kako odpraviti strije med nosečnostjo in porodom ali pa kako premagati utrujenost. Kljub obilici dela pa si vzame čas za izobraževanja. Ko sem dobila drugega otroka, so se pojavile tudi težave z bolečim hrbtom. Šele na masaži sem spoznala, kako pomembna je sprostitev vseh mišic, ki so napete pri dojenju. Po njeni masaži in negi se vedno počutim odlično in bom vztrajala pri svojem mesečnem razvajanju.

 

Tadej KodričTadej Kodrič
član alpinističnega društva Črnuče

Po vsakem napornem treningu ali podvigu je masaža neizogibna.

 

Ljubljana SilverhawksLjubljana Silverhawks
ekipa ameriškega nogometa

Na igrišču se prepotimo, ob Alenkini masaži pa sprostimo.

 

 

 

Sašo WeixlerSašo Weixler - Savate klub Ljubljana
glavni trener z dolgoletnimi trenerskimi in tekmovalnimi izkušnjami

Prava stvar po naporni borbi!