Anticelulitna masaža

Miza, na kateri se izvaja anticelulitna masažaAnticelulitna masaža je podobna klasični, z nekaj posebnimi prijemi. Podkožno tkivo najprej ogrejemo z gladenjem in otiranjem, s tem izboljšamo pretok krvi v mišicah, mikrocirkulacijo podkožnega tkiva, ter limfni in krvni obtok. Posebno pozornost posvečamo predelom, kjer se celulit najpogosteje nahaja. V pomoč nam je proticelulitno olje, ki je bogata kombinacija aktivnih naravnih snovi, z anticelulitnim delovanjem.

Cena: 40 min/ 29,00eur

 

Antcelulitni tretma z »Peel off drenage mask« in »Body Wrapping« sistemom

Tretma pričnemo z »peel off drenage« masko, ki podkožno tkivo odpre in pripravi na nadaljevanje tretmaja z »lipolit concentrat cecropia«. Izjemna formula preparata pospeši razgradnjo maščob, izčiščevanje kože in podkožnega tkiva. Po peelingu ga nanesite na mesta, kjer je naloženih največ maščob.

 

»Grapefruit & cecropia « ima izjemne učinke lipolize in stimulira izločanja vode ter zaostalih produktov metabolizma iz kože in podkožnega tkiva.

 

»Cimet aha krema forte« intenzivno stimulira celično izmenjavo v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva, s termičnim učinkom intenzivira izgorevanje maščob.

 

Med tretmaji se izvaja masaža stopal in dlani.

 

Cena: 70 min/ 49,00eur

 

Pokličite telefonsko  št.:  041/ 977 811 in si rezervirajte svoj prosti termin.